Programma Koningsdag

Programma Koningsdag 2018
Vrijdag 27 april

Als de zon opkomt, dan mag de vlag uit

9.00 Aubade
Voor het Bruisend Hart, met medewerking van muziekvereniging ‘Symphonia’ uit Hoogblokland. Na afloop is er voor iedereen koffie, thee of limonade.

9.30 Versieren t-shirts en petten
Alle kinderen van de basisschool mogen hun eigen monstertruckrace t-shirt en pet ontwerpen en versieren.

10.30 Monstertruckracewedstrijd
Er zijn verschillende racebanen voor looptrekkers, traptrekkers en het grote monstertruckracegeweld.

11.00 Luchtkussens
Opstellen van de luchtkussens voor de leeftijd van 0-4, 5-8 en 9-12 jaar.

11.30 – 14.30 Pannenkoekenfeest (in de tent)
De opbrengst is voor World Servants Hoornaar (€1 per pannenkoek)
Voor meer informatie, kijk op de website geef.ws/hoornaar en check de facebookpagina World Servants Hoornaar

12.30 Kindervrijmarkt op het Dirk IV-Plein
De traditionele kindervrijmarkt mag niet ontbreken. De markt is speciaal voor kinderen die (onder begeleiding van volwassenen) hun oude speelgoed kunnen verkopen. Het is niet de bedoeling dat het een commerciële markt wordt.

12.30 Fietspuzzeltocht
Er is een route van 29 kilometer en 13 kilometer(speciaal voor kinderen). In beide routes is er een stop met een gratis ijsje. Prijsuitreiking om 17.00 uur.

17.00 Gezellig samenzijn
Er is een gezellig samenzijn in de foyer met een DJ die muziek draait die je op Koningsdag wilt horen. Hij blijft zolang er gezellige mensen zijn.
De grote zaal is open voor ouders met jonge kinderen en de liefhebbers van zachte muziek.

We gaan natuurlijk uit van mooi weer, mocht dit niet zo zijn dan zullen we alle activiteiten naar binnen verplaatsen.

Heel graag tot zien op vrijdag 27 april!

Tweet, Tweet

Volg ons via Twitter!

• Afgelopen maandag hebben we afscheid genomen van onze penningmeester van de afgelopen 10 jaar! Jos bedankt voor de… https://t.co/gAVnb3Qjlv

30-01-2019 10:40
  • Nog even na genieten van de lampionnenoptocht? Dat kan met onderstaand filmpje. Met dank aan aRie Bongers. https://t.co/m6lJzLbCtZ

30-12-2018 15:41
  • Wij hebben weer genoten gisteren en we hopen dat jullie er ook van genoten hebben. Heel graag tot een volgende keer!

28-04-2018 16:34

Word nu lid van Oranjevereniging Irene! Nu lid worden!